Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Ülke genelinde tercih edilmek ve mezuniyet sonrasında iş bulabilmek adına; mesleğini topluma en iyi şekilde tanıtan, alanıyla ilgili edindiği bilgileri beceriye dönüştüren, gelişen sağlık sektörüne uyum gösterebilen, kararlı, cesur, sorumluluk sahibi sağlık çalışanı yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; Toplumun sağlık personeli ihtiyacına cevap vermek amacıyla; vatanına ve milletine hizmet için kendi alanıyla ilgili her türlü bilgi ve beceriyi kazanmış, sorumluluk sahibi, kişiler arası iletişimde başarılı, nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Mesleki Ve Teknik Eğitim Okul Kurumları arası Proje Yarışması Sağlık Hizmetleri dalında Üçüncülük & Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kurumlar arası TKY il Üçüncülüğü & 20.Inepo Çevre Proje Olimpiyatı INEPO - (International Environmental Project Olympiad) organizasyonu tarafından düzenlenen proje yarışmasında, Fizik alanındaki projemiz 4 Altın madalya alarak Türkiye 1.liği ile tüm birinciler arasında birinci seçilmiş 13 – 18 Mayıs 2012 tarihlerinde Pittsburgh, Pennsylvania ABD´de yapılacak olan Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarı Intel-ISEF ´e katılarak 4.lük kazanmıştır. & Okulumuzun eğitim öğretime girdiği 1990 yılından buyana ilçe çapında düzenlenen voleybol,satranç,kros,futbol, bilgi yarışması, şiir ve kompozisyon başta olmak üzere dereceleri bulunmaktadır.

Saatler: DERS BAŞLANGIÇ SAATİ 08:30 DERS BİTİŞ SAATİ 16:55 pazartesi-salı diğer günler 16:15
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol, masa tenisi, satranç çalışmaları ve turnuvaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2020 yılında " Siber Güvenlik Okullarda" KA229 Okullar arası işbirliği ortaklıkları Erasmus projemiz Türkiye Ulusal ajansı tarafından kabul edilmiştir. Proje faaliyetlerimiz devam etmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 2023-2024 68

WEB - https://kesansml.meb.k12.tr

Adres - Mustafa Kemal Paşa Mah. Rasim Ergene Cad. No 137/1 Keşan EDİRNE

Adres - Mustafa Kemal Paşa Mah. Rasim Ergene Cad. No 137/1 Keşan EDİRNE

Ulaşım Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine yakın bir konumdadır.